Сватби

Вашият избор на място е важен, той ще остане завинаги спомен за един от най-важните дни в живота Ви – Вашата сватба!

Вие изберете датата, а на нас оставете организацията!

Ние от екипа на комплекс Harmony Hills ще Ви помогнем  в организирането на Вашия уникален ден, а изборът за всичко е Ваш – от декорацията в стаята и ресторанта, до най-малките детайли по отношение на избора на храна и напитки!

Нашият опитен екип е тук, за да Ви предложи съвети и помощ на всеки етап, като гарантира, че нито един детайл няма да бъде пренебрегван и нищо няма да бъде оставено на случайността.

Нека заедно организираме Вашият приказен и уникален ден!

Фирмени събития

Тийм билдингът насърчава членовете на екипа да работят заедно и да общуват по-ефективно помежду си.

За да извлечете максимума от вашия тийм билдинг, планирайте внимателно. Помислете за броя на участниците, целите на събитието, наличния бюджет. Вечерни развлечения, храна, настаняване, местоположение и транспорт също могат да бъдат важни фактори. Ние можем да ви помогнем да планирате вашето тийм билдинг събитие от самото начало.

Предлагаме терен с  обширни зелени площи, открит басейн за водни игри, велосипеди под наем, тенис на маса, билярд, футбол, плажни забавления и много други .

Тематични партита

Harmony Hills предлага чудесна възможност да организиране при нас Вашето тематично музикално, танцувално или театрално събитие. През годините сме били домакини на редица мероприятия от такъв тип и имаме опита да реализираме Вашата идея до най-малкия детайл!

Следете нашия блог или Facebook страница, за да получите актуална информация за предстоящи събития.

Ако искате да организирате Ваше събитие в Harnomy Hills, не се колебайте да се свържете с нас на: marketing@harmony-hills.com или през посочените тук контакти.