За комплекса

Комплекс Хармони Хилс предлага широка панорама към планините и Черно море, което го прави една интересна дестинация по крайбрежието на курорта Албена, само на 4 км от плажа. Хармони Хилс се намира в близост до природни резервати и ловни местности.

Регионът е важен туристически център през летния сезон. Привличайки милиони чуждестранни и местни туристи, представлява една от най-популярните туристически дестинации в страната.

Средната температура на въздуха на района през лятото е около 28 ° C, със средна температура на водата при 25 ° C.

Рогачево се намира на запад от Албена, на живописен хълм с изглед към крайбрежието и плажовете. Разположен е в тих и живописен район.

  • 5 км от курортите Албена и Кранево
  • 15 км от курортите Балчик и Златни пясъци
  • 25 км от Варна
  • 80 км от румънската граница

202 апартамента и фамилни вили, разположени в уникална атмосфера, с красив изглед към Черно море. Панорамна гледка, която ще стимулира сетивата ви.

Видео обиколка

Удобства в комплекса

Насладете се на непринудена и спокойна атмосфера в ресторанта на комплекс Хармони Хилс. Ресторанта разполага с външна тераса в близост до басейна с невероятен изглед. Гостите могат да избират измежду вкусовете на българската и европейската кухня. За най-малките ни гости предлагаме богат избор от – сандвичи, бургери, пици, супи и салати. Богат асортимент от вина отлежали в най-добрите български изби, допълват усещането за високо качество.

Ресторантът предлага:

• Външна тераса
• Тематични вечери
• Капацитет 120 места

Барът на басейна в комплекс Хармони Хилс е Вашето място за релаксaция.

Няма по-добър начин, от този да прекарате летния ден с любимото си питие и да се насладите на слънчевото време, релаксирайки около басейна с изглед към лозята! „Стимулирайте сетивата си!“.

Спа центърът на комплекс Хармони Хилс Ви дава възможност да отпуснете тялото и душата си, предлагайки различни тонизиращи масажи, терапии за тяло, сауна, парна баня и джакузи.

На разположение на гостите ни е безплатна фитнес зала!